מלח לימון לניקוי סירים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/04/2017 | 20:35 | מאת: חיים

ערב טוב המליצו לי להשתתמש במלח לימון כדי לנקות סיר הכוונה הקוטר הפנימי ששמים בתוכו את האוכל האם מלח לימון בטוח לניקוי כזה של תוך הסיר? והאם מלח לימון רעיל בכלל?

מלח לימון כשמו כן הוא מלימון יש אותו במאות מוצרי מזון, כיש אותו כחומר משמר טבעי מוביל. יש אותו בלימונים ושאר פירות. איננו רעיל. אבל, כמו כל חומר בכמות גדולה עלול להיות מסוכן. כמו מלח כמו סוכר וכמו מים בכמות גדולה גם הם רעילים.

08/04/2017 | 21:24 | מאת: חיים

מה הכמות כדי לנקות סיר נירוסטה של 5 ליטר כפית אומשתיים ?

זה איננו פורום צרכנות, או תחזוקת הבית. תשאל את מי שהמליץ לך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות