ייבוש כביסה (תליית כביסה) בסלון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2017 | 17:54 | מאת: ראיין

שלום! קראתי בכל מיני אתרי חדשות לא מבוססים כי תליית כביסה בתוך הבית יכולה להזיק לבריאות באופן כללי, ובפרט עבור חולים באסטמה. צויין שם כי יש אפשרות להתפתחות מחלות ריאות עקב הלחות. האם יש ממש בדברים?

כמו שאמרת אתרי חדשות לא מבוססים. לחות באוויר איננה בעיה. היא אפילו נדרשת לנוחיות גופנית. יובש גבוה (כמו בתחילת החורף האחרון) לא נעים לעור ולריאות. לחות מאוד גבוהה (עצומו של קיץ) לא נעים מזיעים, אז גם בבית זו אינה בעיה בריאותית. אם יש לחות שאינה מתיבשת (קירות רטובים ועובש) אנשים עם רגישות נשימתית יכולים להרגיש לא נוח, מעבר לזה...הקשר לבריאות ולבטיחות רחוק מאוד, קרוב למיתוסים לא מבוססים שהפורום לא עוסק בהם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות