צבע מאכל בנשיקות מרנג

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/01/2017 | 10:55 | מאת: מילי

שלום, קניתי נשיקות לבנות. להפתעתי ראיתי ברכיבים צבע מאכל e150d . האם בטוח למאכל? ( לא מבינה למה צריך אם הן לבנות להוסיף ...) תודה

בהרבה מאוד מוצרי מזון שנרכשים יש בהם צבע מאכל כדי שיהיו יפים יותר, מושכים יותר וטעימים יותר. צבעי מאכל הם לא בהכרח דבר מסוכן. פשוט היום לפי החוק חייבים לדווח על נוכחותם, דבר שבעבר לא היה. מדוע חברה מוסיפה חומר זה או אחר צריך לשאול את החברה. במקרה זה הצבע הוא נגזרת של קרמל. בהנחה שהחברה אמינה, הוספת החומר היא בכמות המותרת למאכל לאנשים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות