צמר שעבר שטיפת סיליקון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/01/2017 | 21:44 | מאת: מעין

שלום, בררתי לגבי מעיל צמר שרציתי לקנת והיצרן אמר לי שהתהליך היחיד שהוא עבר זה ריכוך בשטיפת סיליקון. האם הוא עשוי להכיל שאריות של חומרים רעילים? אם כן - יש לשיטה הזו אלטרנטיבה טבעית יותר?

לגמרי לא ברור למה החלטת שיש סיכון בשטיפה עם סיליקון לריכוך ולדחיה של מים. למה שיהיו שם רעלנים? סיליקון ישנו גם במוצרי מזון שאת אוכלת ובהרבה מוצרי היגיינה. שיטה טבעית? חומרים "טבעיים" יכולים להיות הרבה יותר מסוכנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות