עובש במקרר במקום העבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/01/2017 | 10:18 | מאת: מיטל

שלום, ראיתי במקרר שנמצא בעבודה ירקות וגבינות שהיו המון זמן והעלו עובש. כמובן שזרקתי. האם זה הזיק או לכריך שאני מביאה מהבית ושמה במקרר עד שאוכלת כל יום או לחלב? תודה

מהי בדיוק השאלה? עובש על פירות וירקות? בכל החיים לא נתקלת בזה? כריך עטוף (ואל תגידי שאת מכניסה למקרר כריך ללא עטיפה או בקופסה) חלב בכלי? עובש נמצא על כל דבר, תמיד. רק לוקח לו זמן להתפתח למושבות שאת רואה אותן.

17/01/2017 | 13:38 | מאת: מיטל

שלום, כמובן הכריך עטוף בנייר ובשקית והחלב בקרטון. היה לי חשש (אולי מוגזם..) שהעובש מהפירות בתוך מקרר ממש קטן יכול לעבור איכשהו למזון אחר שנמצא במקרר. ולהשכלה כללית : מה הנזק באכילת מזון עם עובש ? תודה!

כמו שנאמר קודם, עובש יש על כל דבר בכל זמן, את רק לא רואה את זה עד שהמושבות מתרבות, ואז זורקים. כדי לתת תשובה מקיפה לנזקים יש ללמד קורס שלם. כל דבר לגופו ומעבר לנושא פורום זה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות