פלסטיק-הבהרה בעקבות התחקיר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/12/2016 | 09:35 | מאת: גילה

שלום, בעקבות התוכנית ששודרה בטלוויזיה לגבי הפלסטיק וסכנותיו: לא ברור לי האם יש בעיה גם במזון שמאוחסן בכלים מפלסטיק ואינו מחומם: למשל קאטשופ או טחינה שאנחנו קונים? ובקבוקי מים רגילים? והאם לא לאחסן במקרר בכלל מזון בכלי פלסטיק ? תודה רבה על ההבהרה

לא ראיתי התכנית ואין אפשרות בהתאמה להתיחס אליה. יש עשרות רבות של סוגי פלסטיק, כל אחר והרכבו כל אחד ותכונותיו. יש אישורים של משרד הבריאות לשימוש בכלים ובבקבוקים מפלסטיק מהסוגים המוגדרים לאחסון של מוצרי מזון. לכן, אין בעיה להשתמש במוצרים אלה ואין בעיה לאחסן בקור או בחדר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות