האם ניתן להוסיף שקית קוקי בסיר לחץ

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/12/2016 | 16:19 | מאת: דיקלה

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף שקית קוקי בתוך סיר לחץ ? יש רעיון להכין סוג של חמין מהיר והייתי רוצה לבשל עם השעועית חיטה בשקית קוקי השאלה אם זה אפשרי כי לפי מה שקראתי זה מיועד יותר לבישול בתנור תודה תודה

שוב, זה לא פורום עצות בישול ולא פורוום צרכנות ואנחנו לא נותנים עצות, אלא עונים על שאלות בתחום בטיחות בריאות וסביבה. תפני לפורום בתחום הבישול.

30/03/2023 | 11:36 | מאת: ששון אורי

בהחלט שאלה שיש לתת עליה את הדעת. חבל שהד"ר לא נתנה תשובה שכן השאלה בהחלט,במקומה. לדעתי יש 2 פרמטרים שיש להתחשב בהם. 1 הטמפרטורה ,2 הלחץ לאורך זמן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות