כסאות ושולחנות לקרן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/02/2005 | 15:58 | מאת: אוריאל שמואלי

במענה לשאלתך מ - 5.2.05. הנתונים נלקחו מתוך החוברת; "שימוש רב-תכליתי במקלטים ציבוריים" בהוצאת "המכון לפיתוח מבני חינוך ורווחה". ע'ד גיל גובה מושב כיסא בס"מ גובה שולחן בס"מ 5 24 50 7 29-32 60 9 32-33.5 70 16 39 72 +16 43 74 אני מקווה כי הנתונים יעזרו לשכנע את המערכת בבית ספרך. נתונה בידך גם האפשרות לפנות אל הממונה על הבטיחות במחוז משרד החינוך אליו שייך בית ספרך. בהצלחה אוריאל

13/02/2005 | 17:04 | מאת: משפחה

לאוריאל תודה על הנתונים. ועל עמידתך בהבטחות-אמסור את דברייך לבת שלי-קרן

אוריאל שמואלי תודה רבה על המידע שהצגת, שבהחלט אינו זמין לכל אחד. נושא זה חשוב ביותר כדי להבטיח מצד אחד את בריאות התלמידים ומצד שני ללמד אותם שהמערכת תומכת ועוזרת להם ככל יכולתה במטרה לגדל דור של אזרחים שירגישו חלק ממנה ויתרמו בהתאמה. נקווה שעם נתונים אלה התלמידים וההורים ישכנעו את בתי הספר בהכרח להתאים הריהוט לתלמידים. תודה ורד

13/02/2005 | 21:18 | מאת: זיו

פעם קראתי מחקר על הנושא של ריהוט בבתי הספר,וסופר בו וזה נראה הגיוני,שכאשר קמה מדינת ישראל הייתה תקופת הצנע ואז הילדים לא היו גבוהים כפי שהם כיום למעשה גם הדור שלי בני ה 40 + כשהיינו ילדים לא היינו כל כך גבוהים כמו ילדנו כיום. כלומר הריהוט של אז לאותו גיל ילדים אינו מתאים לגיל של היום.ולכן באם ישנם בתי ספר שבהם הריהוט הוא מלפני 20 שנה ומעלה,לדעתי מן הראוי שהוא יוחלף. ואוריאל נתן כאן נתונים שעליהם אנו כהורים לילדים הגבוהים האלו יכולים להתבסס. תודה

14/02/2005 | 11:02 | מאת: אוריאל שמואלי

לזיו שלום. אמנם גם הנתונים שאני מכיר מלמדים כי מדור לדור הגובה הממוצע הולך וגדל. הגורם בעיקר, שיפור בתזונה ומזג האוויר החם מזה שהוכר בארצות הצפון. הנתונים שהעברתי הינם מאמצע שנות התשעים ובהם נלקח בחשבון הגורם הנ"ל. תודה על הפרגון. אוריאל

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות