טיפול בדיכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/11/2016 | 09:41 | מאת: גילה

מחפשת טיפול בדיכאון וחרדות בנוסף לטיפול פסיכיאטרי האם יש בנוסף עוד טיפולים בנושא זה?

26/11/2016 | 17:55 | מאת: גילה

אשמח לדעת גם איזה דברים מונעים דיכאון? תודה.

גילה שלום בנוסף לטיפול פסיכיאטרי שהוא תרופתי, יש טיפול פסיכולוגי בגישה ההתנהגותית קוגנטיבית, הטיפול מתעסק באקטיבציה התנהגותית ובשינוי דפוסי חשיבה שגורמים לדכאון או משמרים דכאון. קשה להגיד מה מונע דכאון, בגדול יש דכאון שהנו תגובה למצבי חיים קשים ואז אפשר לשנות את המצב או את ההתייחסות למצב, יש דכאונות שהינם פחות תגובתיים, יש גם נטייה גנטית בחלק מהמקרים.באופן כללי חיים מאוזנים, משפחה או חברים עיסוק מספק יכולים לעזור. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש