דיכאון וחרדות לקראת הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/11/2016 | 14:08 | מאת: יעל

הי,שמתחיל החשיכה אני פתאום מתחילה להרגיש דפיקות לב של חרדות ודיכאון זה קורה לי רק לקראת הערב זה התחיל מאז שעון חורף אשמח עם תעזרי לי בפתרון לזה תודה.

יעל שלום, אני מבינה שזאת חרדה, השאלה ממה בדיוק האם את יודעת? שעון החורף גרם לכך שמחשיך שעה יותר מוקדם אבל גם קודם היה חושך, חשוב להבין מה עובר לך בראש, מה המחשבה כאשר מחשיך, ואז להתמודד, לא לברוח מהחושך למרות החרדה, זה רק מפחיד , לא באמת יקרה משהו, חשוב לא לתת לחרדה לנהל אותנו. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש