חיבור לשמחה ומצב רוח טוב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/11/2016 | 11:18 | מאת: לירון

שלום אבא שלי במצב לא טוב הוא מעל גיל 80 עיוור בעין אחת ובבית חולים אמרו לו שיכול להיות שהוא יתעוור עקב זה אבא שלי היסטרי בבית ואני מרגישה עקב זה רגשות לא נעימים בגוף תחושה של עצבות ודכדוך איך בכל זאת אני יכולה להתחבר לשמחה ולמצב רוח טוב למרות מה שקורה?

לירון שלום, כשקורה לנו משהו עצוב או קשה זה בסדר להרגיש עצובים אז לא צריך להילחם בהרגשה הזאת. בנוסף חשוב לזכור שיש עוד דברים בחיים שאפשר להתחבר אליהם וחשוב להמשיך לתפקד ולהיות פעילה ולא לשקוע לגמרי בעצב ובקושי. אני לא יודעת מה את אוהבת לעשות אבל חשוב לעשות דברים שנהנים מהם להיות בקשרים חברתיים ולעשות ספורט. ולחשוב על זה שלא צריך להיכנס להיסטריה ביחד עם אבא, להפך כדי שתוכלי לעזור לו את צריכה לשמור על עצמך לגלות אמפתיה אבל לא להזדהות איתו. בהצלחה עירית

23/11/2016 | 21:07 | מאת: לירון

אבא שלי היסטרי בזמן האחרון בשבוע האחרון כל הזמן הוא מוציא עלי את כל הזעם ואני לא יכולה שלא לענות לו הלב שלי פועם מעצבים וקשה לי לא לענות לו מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר באותו רגע? הלב שלי פועם מעצבים קשה לי לא לענות לו כאילו אני הקורבן שלו.אשמח עם תציעי לי מה לעשות גם בנושא זה? תודה.

מנהל פורום שווה לכל נפש