קשיי שינה ירידה ברמת ההנאה וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/11/2016 | 13:30 | מאת: אלמונית

הי,אני קרובה לגיל 50 ויש לי מזה ככמה ימים קשיי שינה אני בקושי ישנה בלילה,חוסר תפקוד גם בהנאה וחוסר חשק לאכול.האם זה קשור לסימפטומים של גיל המעבר? מה עלי לעשות? עשיתי לא מזמן בדיקות דם ואמרו לי שהכל בסדר ואין לי מושג מה זה יכול להיות.

22/11/2016 | 10:25 | מאת: חני

אודה לך עם תוכלי לתת לי שמות של ספרים או אתרים באינטרנט העוסקים בפסיכולוגיה חיובית/אושר,תודה.

חני שלום, יש מספר ספרים שנכתבו על ידי דר' טל בן שחר אחד מהם הוא "באושר ובאושר" הוא מומחה לפסיכולוגיה חיובית בהצלחה עירית

שלום, זה יכול להיות קשור לגיל המעבר, אם זה ממשיך יותר משבועיים זה יכול להיות גם דכאון, ניתן לטפל בזה במידה וזה ימשיך , על ידי תרופה, אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה או באמצעות טיפול פסיכולוגי בגישה ההתנהגותית קוגנטיבית, כדאי גם לקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דוד ברנס . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש