רוצה לחזור לחיים רגילים ושמחים למרות מצבו של אבי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/10/2016 | 17:37 | מאת: רינת

גמר חתימה טובה עירית. אני רוצה קודם כל לומר לך שהספר מאוד עוזר לי אני גם עובדת לפי הספר וגם החיים שלי טובים כיום.רק משהו שאשמח עם תוכלי לייעץ לי;אבא שלי יום לפני ראש השנה התאשפז בבית חולים והשתחרר הוא יתאשפז ליום אחד ואחרי ראש השנה הוא עבר מספר בדיקות בבית חולים להמשך טיפול בעקבות זה אבא שלי במצב רוח ירוד הוא לא צעיר כבר ויש מתח בין ההורים שלי.יש הבדל הרבה שנים בין אבא לאימא ולאימא קשה לטפל בו אבל אין לה ברירה.עקב זה גם יש מתח ביניהם בזמן האחרון והאווירה בבית לא משהו.כרגע אין לי אפשרות לגור במקום אחר ומעדיפה להמשיך לקום בבית עקב סיבה אישית.אחרי מה שקרה לאבא שלי נכנסתי לדכדוך והייתי שמחה עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור בנוסף לספר לחיים רגילים ושמחים למרות מה שקורה בבית?אני מאוד אודה לך על עצתך ומאחלת לך גמר חתימה טובה.

רינת שלום, ברור שהמצב משפיע אי אפשר להתעלם מזה, אבל כדאי לצמצם את ההשפעה בכך שתמשיכי לעשות את הדברים שחשובים לך, תדאגי גם לצאת מהבית ולהתאורר ותמשיכי לעבוד עם הספר. בהצלחה, גמר חתימה טובה. עירית

09/10/2016 | 09:01 | מאת: רינת

מאחלת לך גמר חתימה טובה,תודה על עזרתך.

מנהל פורום שווה לכל נפש