התמכרות לכדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/09/2016 | 18:21 | מאת: ליבי

שלום לך. אני הרבה שנים לוקחת כדורים פסיכיאטרים וממש התמכרתי לכדורים האלה ואני משתוקקת לקחת עוד כדור ועוד כדור רציתי לדעת כיצד אני יכולה להסיח את הדעת שלי לא בקבוצה אלא בבית מה לעשות באותו רגע שזה קורה הסחת דעת כדי לא לחשוב ולחפש כדורים?

ליבי שלום, הדבר הראשון הוא להתייעץ עם רופא איזה כדורים ובאיזה מינון הוא ממליץ לקחת, להקפיד שלא יהיה בבית ולא תיהיה לך נגישות לכדורים אחרים, בנוסף כדאי לך להיות עסוקה ולעשות ספורט, התשובה שלי כללית מאחר ואני לא יודעת מה הבעיה שלך ולכן צריך מעורבות של רופא. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש