לחזור לחיים יציבים ומאושרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/07/2016 | 14:15 | מאת: ורד

שבת שלום. שמי ורד אני בת 45 לא נשואה,כרגע אין לי מסגרת להיות בה אני מחפשת עבודה או התנדבות אני בשלבי חיפוש ועדיין לא מצאתי.אני מטופלת בסרנדה כדור נגד דיכאון דרך קופת חולים,אבל מה שקורה אני קמה בבוקר ומרגישה שחיי לא יציבים ומאושרים.מה לעשות כדי לצאת מתחושת הריקנות הזאת? תודה על המענה.

ורד שלום הדבר הראשון שכדאי לך לעשות זה לתכנן סדר יום, לןשם כך את צריכה לחשבור מה חשוב לך ומה להכניס לסדר היום, ברור שחשוב לעסוק במשהו אם את לא עובדת את יכולה להתנדב, אפשר לפנות לאחראי על ההתנדבויות ברווחה בעיר מגוריך ולמצא משהו להתנדב בו הדבר השני הוא לעשות ספורט אפילו הליכה זה מצויין, להכין לעצמך אוכל בריא, להיפגש עם אנשים זה יכול להיות חברה או משהו מהמשפחה, את יכולה גם לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. בהצלחה עירית

10/07/2016 | 12:09 | מאת: ורד

מנהל פורום שווה לכל נפש