התמכרות לכדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/06/2016 | 11:38 | מאת: דנה

שלום עירית. שנים שהייתי מטופלת בטיפול פסיכיאטרי וכיום אני מטופלת בקופת חולים כי הטיפולים הפסיכיאטרים ומה שעברתי בטיפולים האלה לא עזרו לי רק הזיקו לי.רק יש לי בעיה אחת מאז שהתחלתי לקחת כדורים פסיכיאטרים אני מאוד מכורה אני הולכת לארון של ההורים שלי ולוקחת כדורים אני רוצה שזה יפסק איך אני יכולה בלי טיפול להסיח את הדעת ולהפסיק את ללכת לקחת כדורים מהארון? אני מעדיפה הסחת דעת של פעולות.תודה.

30/06/2016 | 11:40 | מאת: דנה

אני אדבר עם הרופאה שלי בקופת חולים אבל אני ממש אשמח דרך פעולות מעשיות איך להסיח את הדעת מלקחת כדורים מה אני עושה כל פעם שבא לי לקחת כדור? איך לא לקחת? תודה.

05/07/2016 | 19:49 | מאת: דנה

שלום עירית. אחרי מאמצים דיברתי עם אימא שלי והיא החביאה את הכדורים כדי שלא אקח ועכשיו אני רוצה להתמודד עם דיכאון ללא תרופות.את יכולה לתת לי עצה מה לעשות?

דנה שלום, מאחר ואת מטופלת מאד חשוב לדבר על זה בטיפול מאחר ושם מכירים אותך ויודעים מה הקשיים ואיך אפשר להתגבר עליהם. בגדול התמכרות צריך להפסיק בבת אחת יש דרכים כגון קבוצות שעוזרות להתמודד עם התמכרויות שם יש גם חלק של עזרה הדדית בנוסף כדאי לבקש מהוריך לדאוג שלא יהיו להם כדורים במקום שהם זמינים עבורך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש