מחשבות שליליות בחיוביות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/03/2016 | 12:37 | מאת: דנה

שלום עירית.אני נוטה לחשוב כל הזמן מחשבות שליליות על החיים,איך ניתן להפוך את החשיבה השלילית על החיים לחשיבה חיובית?

דנה שלום אני מבינה שלא נעים לחשוב מחשבות שליליות, אבל אנחנו לא שולטים על ההופעה של מחשבות שליליות אבל ניתן לעשות להם עיבוד, למחשבה מציאותית, וגם להבין שלא צריך להאמין לכל מחשבה שחולפת בראשנו,כדאי לך לקרא את הספר "בוחרים להרגיש טוב" של דויד ברנס, זה עשוי לעזור בהבנה של טעויות החשיבה , לכולנו יש טעויות חשיבה אבל תלוי בכמות ובעוצמה, וגם בעיבוד שתורם להסתגלות . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש