כפר מגאר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/10/2015 | 14:37 | מאת: אחלאם אבו נימר

שלום: לפני שנתיים שברתי את הרגל (שבר בכרסול ימין) ולקח לרופאים חודש עד שגלו שיש לי שבר למרות כל הצילומים שעשיתי והכאבים שהותלננתי עליהם אמרו שאין לי כלום אבל אחרי חודש גילו השבר ושמתי גבס חודש וחצי שגם סבלתי המון <... אחרי שהורדתי הגבס עשיתי פיזותרפיה והידותרפיה אבל זה לא עזר לי הכאבים היו מתחזקים ואפילו זה עלה לגב וליכרכיים ודןןקא בירכיים הכאבים הכי חזקים בשתי הרגליים ושעיתי המון המון המון בדיקות ואמרו שהכל תקין אבל אני עדיין משנתיים סובלת מכאבים ובחודש האחרון יש לי הדרדרות קיצונית שקשה לי לשבת על כיסא או לעמוד אפילו חמש דקות מעדיפה לישון כי זה הדבר היחיד שמקל על תחושב הכאב שיש לי (למרות שלפעמים מתעוררת באמצע לילה מרוב כאבים עשיתי הקזת דם עשיתי דיקור סיני אני לא יודעת מה לעשות עם הכאבים. כולם רוצים לתת לי תרופות נגד כאבים ואני לא מסכימה לקחת בגלל שאני רוצה קודם כל שיגידו לי מה הבעיה שיש לי ואחר כך להתחיל לטפל בי אני רק רוצה לדעת מה יש לי ואיך אפשר לטפל בזה

אחלאם שלום אני לא יודעת למה את ממשיכה לסבול מכאבים אולי כדאי לפנות למרפאת כאב , וגם כדאי לנסות לקחת תרופה נגד כאב למרות שאת לא יודעת מה יש שם, יתכן שזה ישבור את מעגל הכאב, כדאי לנסות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש