שלום וברכה 2

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/08/2015 | 11:56 | מאת: חיים

שלום כתבתי פה שאלה לגבי הקלונקס זה פה למטה בכותרת שלום וברכה התחלתי טיפול בסרוקסט בהמלצות של אבא שלי אחריי 3 שבועות המועקות שהיו לי עברו ב90 אחוז אך עדיין לא הייתי מסופק מהתרופה אחרי 5 שבועות בהיתייעצות עפ הפסיכיאטר עברתי לציפרלקס אני כבר שבוע וחצי עם ציפרלקס השאלה שלי העם ייתכן שוב שיש לי נידודי שינה בגלל הציפרלקס והעם הכדור ממשיך תסרוקסט או שהוא צריך ליבנות את עצמו מהתחלה משבועיים עד 6 שבועןת ...

חיים שלום צריך עוד קצת סבלנות ואם עוד שבועיים לא יהיה שיפור כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש