אגרנות כפייתית המלצה לטיפול

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/07/2012 | 08:05 | מאת: Ro

שלום, אמי בת לניצולי שואה, אוגרת דברים כפייתית. מהו הטיפול המומלץ למחלה זו?? והאם אוכל לקבל המלצה למטפלים שמתמחים בהפרעה זו? למהל

הטיפול המומלץ לאגרנות כפייתית הוא ההתנהגותי קוגנטיבי לעיתים בשילוב של תרופה, אפשר לפנות לפסיכיאטר או למטפל בגישה המתאימה, אפשר למצא רשימת מטפלים מתאימים באתר של איט"ה עירית

18/08/2012 | 03:21 | מאת: גולשת בפורום

בארה"ב קיים "מקצוע" של "מסדרת מקצועית" ..שעובדים עם פסיכולוג בגישה הקוגניטיבית ביהביוריסטית בנושא האגרנות הכפייתית. האם ידוע לך על מישהו בארץ, שעיסוקו כזה באיזור הצפון? תודה

מנהל פורום שווה לכל נפש