לראות את העתיד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/07/2012 | 23:49 | מאת: אני

יוצא לי הרבה בחיי, בתקופות שונות, לפנטז על איך הייתי רוצה שחיי יראו. כל תקופה יש פנטזיה על משהו אחר וכאשר אני משיגה דבר שדומה לחלום אני לא מרגישה את התחושה של קבלה וסיפוק. אם נגיד אני מדמיינת את עצמי עובדת בעבודת חלומות, ואני מרגישה בחלומי מעין סיפוק בתחושה ורצון עז שיראו אותי כאחת כזאת. אז כשאני שם, בעבודת החלומות, אני לא מסופקת ולא מרגישה שאני מכבדת את עצמי ושמכבדים אותי שהגעתי לשם. הדבר גורם לי להחליף עבודות, החלטות ומין הסתם- חוסר סיפוק מכל דבר שאני עושה. מה עושים? מפסיקים לחלום אולי?

אני שלום המקור לקושי הוא כנראה בכך שאת לא מרוצה ומרגישה לא מסופקת את מציינת שאת לא מכבדת את עצמך וכנראה שזה לא קשור במה את עושה , באיזה עבודה את ולכן גם הגשמת החלומות לא פותרת את תחושת חוסר הסיפוק הנובעת ממשהו פנימי שלך ומהדרך שבה את מעריכה את עצמך. הפיתרון הוא לא בלהפסיק לחלום אלא בלברר מה הסכמות שלך דרכם את חווה את עמצך ואת האחרים , בדרך כלל קשה לעשות זאת לבד וההמלצה היא לפנות לטיפול פסיכולוגי. את יכולה לנסות להיעזר בספרים כגון:אלכימיה רגשית המחברת טארה בנט-גולמן או reinventing your life -jeffrey young בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש