מחשבות בלתי פוסקות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/05/2012 | 20:26 | מאת: תמי

שלום שמי תמי. אני סטודנטית לפסיכולוגיה. בזמן האחרון יש לי מחשבות בלתי פוסקות על הקיום ומשמעותו. ידיד טוב שלי, שהייתי עוזרת לו מנטאלית, עזב אותי ובין אם זה קשור ובין אם לאו, אני כל הזמן חושבת על משמעות החיים, איך זה שיש כל כך הרבה אנשים החיים את החיים שלהם בצורה שונה מזו של האחר, שהחיים כל כך קצרים ושקשה למצא בהם משמעות אמיתית, שבלי אהבה אמיתית החיים האלה לא שווים כלום. מחשבות אלה טורדות אותי ולא נותנות לי מנוח. כבר חודש וחצי שאני חשה ככה, כואבת את החיים מדי יום ביומו. לעיתים הבדידות כה חזקה, עד אשר אני קמה בבקר ופשוט לא מסוגלת לאכול. נותרת בחיי היומ יום המייגעים ללא אף דבר מאכל אשר נכנס לפי. אני בעיקר שותה. רציתי לקבל עצה לגבי מצבי. תודה תמי

תמי שלום אני לא יודעת כמה הידיד הזה היה משמעותי עבורך, אם הוא היה מאד משמעותי יתכן שמה שגרם למצב הוא אבל על אובדן הידידות הזאת, אם זה לא כל כך משמעותי, יתכן שאת בסוג של דיכאון, מאחר ומעבר למצב הרגשי את מתארת גם חוסר תיאבון שיכול להיות קשור. את בודאי יודעת כסטודנטית לפסיכולוגיה שכדאי ללכת לייעוץ ולברר את המצב וגם לרכוש כלים שיעזרו לשפרו. אם זה תהליך אבל על אובדן זה גם עשוי לחלוף מעצמו בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש