שיחות הכוון פסיכולוגי ללא תשלום בבית העם בת"א

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/03/2012 | 11:42 | מאת: אביב

חשבת פעם להתייעץ על זה עם פסיכולוג? מרגיש/ה עצבות או דכדוך? אחד מאלדיך מתקשה בלימודים? סובל/ת מפחדים מעיקים ומטרידים? מתמודד עם מחלה או מוגבלות? מתקשה ביצירת קשרים חברתיים או זוגיים? הידעת? בשירות הציבורי ישנם פסיכולוגים שישמחו לעזור לך! התנועה למען הפסיכולוגיה הציבורית בישראל יוצאת בפרויקט חדש למען הציבור: שיחות הכוון פסיכולוגי במסגרת הפרויקט, יקיימו פסיכולוגים עם כל פונה, שיחת ייעוץ והכוונה ראשונית. בשיחת ההכוון, תינתן לפונה האפשרות להציג בעיה או קושי עמם הוא מתמודד, ננסה לזהות ולהגדיר יחד את הבעיה ונכוון את הפונה למסגרת טיפולית ציבורית מתאימה. הפגישה עם כל פונה היא חד-פעמית, אורכה כחצי שעה והנה ללא תשלום! את הפגישות נקיים בשני מועדים קרובים - יום ה' 22.03, יום א' 25.03 בין השעות 17:00 ל- 20:00. ב"בית העם", רח' רוטשילד 69, תל אביב. אין צורך לקבוע תור מראש. אז... נתראה ב"בית העם". Ψ התנועה למען הפסיכולוגיה הציבורית בישראל

אביב שלום איזה רעיון יפה ומועיל בהצלחה עירית

05/06/2012 | 15:29 | מאת: שירה

היי. שמי שירה, אני בת 33, וממש צריכה לדבר עם מישהו על הקורות אותי... כבר יותר מדי זמן אני שומרת בלב. הבעיה היא שאני גרה בחו"ל ומבחינה כלכלית לא מסוגלת להרשות לעצמי טיפול פסיכולוגי כאן. האם אפשר להיעזר בשירות שלכם דרך הסקייפ/ טלפון בתשלום סימלי? במידה ולא, האם תוכלו להפנות אותי למקום שדרכו אוכל לעשות זאת? תודה רבה ויישר כח

07/06/2012 | 19:32 | מאת: אביב

בערן יש אפשרות לשוחח בצ'אט וסה"ר (סיוע והקשבה ברשת) מיועד במיוחד לעבודה באינטרנט. שני אלו הם בעיקר לעזרה ראשונה. אני לא יודע להפנות אותך לעזרה מקצועית ארוכת טווח שאינה יקרה ברשת. אביב

מנהל פורום שווה לכל נפש