משהו לא קבוע

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/12/2020 | 21:45 | מאת: שי

בזמן האחרון יש אצלי משהו של לקנות דברים ואח"כ לזרוק אותם כמו פוסטר מסוים שבגלל קפריזה רגעית החלטתי שאני לא רוצה אנשים בבית שלי ובגלל שזה של זמר אז ככה עשיתי ועוד כל מיני דברים מה אני צריך לעשות +למה זה קורה

שי שלום, נראה לי שאתה קונה דברים בגלל דחף אימפולסיבי כנראה אתה חושב שזה יעשה לך הרגשה טובה ואחר כך אתה מתאכזב כי אתה לא באמת צריך את הדברים האלה. כדאי לך לעצור לפני הקניה ולחשוב האם אתה באמת רוצה או צריך את זה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש