בעיה במהלך טיפול פסיכולוגי שנתקלתי בה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/11/2020 | 14:31 | מאת: אנונימית

פירסמתי בקשה לעזרה באתר "פסיכולוגיה עברית" בתגובות למאמר של ד"ר ניצה ירום "המקצוע בניוונו: מטפלים מאשימים את מטופליהם בגרימת חסך רגשי ובאובדן ביטחונם העצמי" בכינוי "אנונימית". באתר יש לא מעט פסיכולוגים קליניים מנוסים וחכמים שחלק מהם מוערכים על ידי מטפלים בארץ ובעולם כמו ד"ר ירום. קיוויתי שימצא אחד מביניהם שיוכל לעזור. אני עדיין ממתינה https://www.hebpsy.net/blog_Post.asp?id=2323

שלום אני עונה על שאלות של מי שפנה ושואל אני מטפלת התנהגותית קוגנטיבית ומתוך המקום הזה אני עונה וגם מטפלת מדריכה ומלמדת לאחרונה יש כאן התכתבויות הקשורות לטענות למטפלים, לשאלות בקשר לאופי המקצוע וגם תייחסויות לטיפול פסיכואנליטי, הדברים בודאי חשובים אבל חורגים מהשירות שניתן כאן מקווה שתימצאו מענה לנושאים אלה. עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש