לא מצליחה למצוא בן זוג מתאים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/10/2020 | 18:54 | מאת: חגית

הי אני בת 35 מימי לא היה לי בן זוג עד כמה שזה נשמע מוזר. עשיתי טעויות בחיים ועקב זה לא יכולתי להיות עם בן זוג. כיום אני יוצאת לדייטים אבל שום דבר לא יוצא מזה. אני מרגישה דיכאון שאני לבד. אני אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ איך להרגיש טוב גם בלי בן זוג ואיך לטפל בבעיה? תודה חגית

חגית שלום זה רעיון טוב ללמוד להיות לבד ולא רק להיות תלויה במציאת זוגיות, תנסי למצוא דברים שחשובים לך ותשקיעי בהם תחשבי איך את רוצה להיות בחיים עם בני משפחה, חברים וגם בתחומים אחרים אם תמצאי זוגיות אז זה בונוס אבל לא להיות תלויה בזה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש