יש לי דיכאון בערב מה עלי לעשות כדי להקל

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/10/2020 | 12:30 | מאת: רינת

היי עירית. במשך היום אני מרגישה מצוין,אבל שמתחיל החשיכה אני נכנסת לדיכאון מין תחושת כבדות כזאת. אני מתפקדת והכל אבל שזה מגיע בערב אני משותקת אין לי חשק לעשות שום דבר. הייתי שמחה לעצה איך לצאת מדיכאון בשעות אלו? אני ממש מודה לך ומאחלת לך חג סוכות שמח שבת שלום

רינת שלום, במשך היום את מרגישה טוב אז את לא ממש בדיכאון וזה מעולה, בערב יתכן ואת עייפה או לא אוהבת שחושך והפעילות יורדת ואת מפרשת את תחושת הכבדות הדיכאון, אז אפשר לשנות את הפרשנות וגם לחשוב על מחר ועל זה שתרגישי טוב, בנוסף את יכולה לתכנן משהו לערב לדבר עם משהו בטלפון לראות משהו בטלויזיה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש