שליטה באימפולסיביות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/09/2020 | 21:13 | מאת: צפריר

איזה טיפים יש לבעייה של אימפולסיביות כי אני קצת צועק+כועס על אנשים על כל פיפס ועושה דברים בלי תכנון מראש ? (במיוחד כעס כרוני)

צפריר שלום, רצוי לשים לב מה גורם לך לכעוס ולצעוק איזה דברים מהווים טריגר אפשר אם מזהים לעשות דיבור עצמי מרגיע במצבים האלה ולצאת מהסיטואציה ללכת לשירותים לשטוף את הפנים להירגע ואז לצאת, כאשר יש הרבה אדרנלין בגוף יותר קשה להיות בשליטה אבל זה חולף די מהר ואז השאלה מה המחשבה האם רוצים להפסיק את הכעס או מלבים אותו כדאי לך ללמוד שיטות להרפייה דרך נשימות איטיות או כווץ והרפייה של שרירים, אפשר למצא באינטרנט שיטות להרפייה . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש