איך לרומם את מצב הרוח ולחשוב חיובי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/09/2020 | 15:22 | מאת: שרית

יש לי אבא חולה בבית ואין לי דירה אחרת לגור בה בינתיים אני גרה עם ההורים שלי בלית ברירה. אימא שלי עצבנית הרבה אבא שלי בדיכאון מהמחלה שיש לו מחלה פיזית, קשה לראות את הדברים האלה,רציתי לשאול איך אני יכולה לרומם את המצב רוח שלי בבית ולחשוב מחשבות חיוביות? אשמח למענה שנה טובה ויום נפלא

שרית שלום, אני מבינה שקשה לך, טבעי שקשה לראות אבא חולה. השאלה היא איך למרות הכל את לא שוקעת הדרך היא עשות דברים שחשובים לך, לדאוג לסדר יום, לעשות ספורט, לדבר עם אנשים לראות טלויזיה ולקרא לחשוב מה חשוב לך ולנסות לא להיות שקועה רק במצב בבית בהצלחה, שנה טובה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש