איך לצאת מדיכאון לבד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

31/07/2020 | 15:34 | מאת: ורד

אני לא נמצאת בטיפולים כאלה או אחרים הייתי שמחה עם תוכלי לתת לי עצה איך אני יכולה לצאת מדיכאון העזרה לעצמי

ורד שלום, אני מבינה את הרצון לצאת מדיכאון בלי להעזר בטיפול, יש דרכים כמו לדאוג להיות בפעילות, לתכנן סדר יום ולעמוד בו ולעבוד על טעויות חשיבה אפשר לעשות זאת בעזרת הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. אם הדברים האלה לא יעזרו אפשר לבקש תרופה מרופא המשפחה, חשוב לטפל בדיכאון ואפשר לצאת ממנו ולכן אין סיבה להישאר בדיכאון. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש