אמי בת ה-90 והטיפול בה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/05/2020 | 13:07 | מאת: מירה

קשה לי! אני מטפלת בה מעל שנה וחצי ואני מרגישה שקשה. בחודש האחרון היא אומרת שהיא לא מרגישה שהיא רוצה לחיות יותר, חסר שתקפוץ מהמרפסת מה שאבי עשה לפני חמש שנים ואני מאוד רגישה בקשר לזה. אין לי כח אני קמה בלילה פעמיים לעזור, אני בקשר עם הרופאה שלה והיא לא עושה כלום, אבי היה מטופל אצלה והתאבד. אני לוקחת תרופות כבר 35 שנה. איך אני מתמודדת עם הרווחה האישית שלי?

מירה שלום אני מבינה שזה קשה גם פיזית וגם נפשית,את צריכה לבקש עזרה מהביטוח הלאומי כדי שיהיה לך זמן לעצמך, ולמצא מה עושה לך טוב, לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה ברגל, קשר עם בני משפחה או חברה אפשר גם לבקש תמיכה נפשית דרך קופת החולים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש