חוסר עבודה בדידות וטראומה מטיפול נפשי בעבר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

27/12/2019 | 08:16 | מאת: יעל

אני בת 40 לא נשואה, חסרת עבודה, בודדה מבחינה חברתית,אך יש לי משפחה מאוד תומכת בית נפלא. עברתי לפני כמה הרבה שנים אשפוז קשה אומנם יומיים רק ואחרי זה הייתי בשיקום של טיפול נפשי בעקבות האשפוז השגוי והטיפול השגוי שעברתי למרות שעברו המון שנים עד היום אני בטראומה מאוד גדולה ממה שעברתי זה גורם לי לעצבים ולחרדות שאני כל הזמן חושבת על מה שעברתי,בעקבות זה גם משרד הבריאות טענו שהכל היה שגוי הוציאו אותי מכל המסגרת הטיפולית בעבר גם המשפחה מתנגדת שאלך לטיפול ואפילו הרופא משפחה מתנגד.בגלל הטיפול והטראומה שעברתי אני חסרת עבודה, בודדה מבחינה חברתית יושבת רוב הזמן באינטרנט אין לי לאן לצאת, אני יודעת שאת חושבת שעם כל זה אני כן צריכה טיפול אבל למרות זאת אני לא מתכוונת ללכת לטיפול גם בניגודי גם בניגוד משפחתי וגם בניגוד הרופא משפחה. אך בכל זאת אשמח לתמיכה ועצה איך בכל זאת באופן עצמאי ואישי אני יכולה להיות אופטימית שמחה איך להסיח את דעתי מהטראומה שעברתי איך לקבל את עצמי למרות הבדידות שאני חווה אני מעדיפה עצה בלי טיפול אלא בדרך עצמאית לפחות עם כל זה לקום אופטימית ושמחה ולחיות עם שמחת חיים? הדבר היחיד שיש לי ואני מאוד מעריכה את זה תמיכה משפחתית ובית נפלא

יעל שלום משפחה תומכת זה דבר מאד חשוב ומחמם את הלב אני חושבת שאת צריכה למצוא משהו שמעניין אותך תחביב או חוג או קבוצת אנשים שניפגשת כשאת עסוקה במשהו שמעניין אותך את פחות עסוקה בעצמך וזה עשוי לעזור בהצלחה עירית

27/12/2019 | 09:09 | מאת: יעל

חג חנוכה שמח ושבת נפלאה

מנהל פורום שווה לכל נפש