אני מחפשת חיזוק פיזי ונפשי תמיכה בפורום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/10/2019 | 10:53 | מאת: טל

שלום רב. אימא שלי התמוטטה נפשית בגלל מישהו שיש לו מחלה במשפחה המשפחה שלי קורסת אני גם בקרע משפחתי. אני כרגע לא בשום טיפול נפשי אני סובלת מסכרת אני ביום שני הולכת לדבר עם הרופאת משפחה על התופעות שיש לי וגם על המצב הנפשי בו אני נמצאת. היום האחיות שלי וכל המשפחה באים לבקר אני בחרדות מהם רק ביום שני יש לי תור אצל הרופאת משפחה החרדות משפיעות עלי פיזית אני לא יודעת איך הם התנהגו אלי כי רבתי איתם המון ויש לי קרע ביניהם אני גרה עם ההורים ולא רוצים להוציא אותי מהבית רוצים שאני אהיה בבית ואפילו המשפחה מתנגדת שאספר לרופאת משפחה על המצב הנפשי שלי אני במצוקה יש לי שומנים בדם יש לי סכרת רק בזה הם רוצים שאטפל. רציתי ממש לבקש תמיכה עד יום שני שאראה את הרופאה וכן אני יספר לה גם על המצב הנפשי שלי למרות שהמשפחה מתנגדת. אבל בינתיים רציתי ממש לבקש תמיכה ולשאול האם כדאי לי לשבת עם כל המשפחה בערב למרות החרדות מהם? למרות שאני פוחדת איך הם יגיבו אלי? וגם רציתי ממש תמיכה כי אני לא בטיפול בינתיים ולא כלום איך להוציא את החרדות ולהתחזק לבד באופן עצמאי אפילו הליכה קשה לי לעשות אפילו ממש תמיכה וחיזוק קטן ממך גם יעזור לי זה דחוף לי. בלי ללכת היום לרופאים או משהו כזה כדי שארגיש יותר טוב עם עצמי ואחזק את עצמי ואצא מהחרדות אני ממש מודה לך מקרב לב שבת נפלאה

25/10/2019 | 10:56 | מאת: טל

אימא שלי רוצה שאשב איתם כי לאבא שלי חוגגים יום הולדת אני ממבקשת עם את יכולה לתת לי חיזוק ותמיכה איך לצאת מהחרדות ומהתופעות הפיזיות באופן מיידי אני בלחץ לקראת הערב ממש תודה

טל שלום אני מבינה שקשה לך, לדעתי כדאי לך לשבת עם המשפחה ולהשתדל להיות נחמדה אולי גם יחזירו לך יחס טוב. כדאי לספר לרופא גם על המצב הנפשי מאחר וניתן לטפל בזה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש