איבדתי את שמחת החיים שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/10/2019 | 16:08 | מאת: מלי

אני נמצאת בסדרת טיפולים בבית חולים,אבא שלי חולה מאוד,אימא שלי במצב לא קל,אני מקבלת תרופות פסיכיאטריות,אך לא מעוניינת חוץ מזה בטיפול פסיכולוגי כזה או אחר. המצב בבית משפיע מאוד אני צריכה גם לעבור בדיקה לא נעימה אחרי החג עברתי אובדן לא קל לפני שנה וכל זה גרם לי לאבד את החיים המאושרים שהיו לי אני כל הזמן עוסקת במחלה של אבא שלי מהבוקר עד הבוקר ואני כל כך רוצה לחזור לחיזוק לחיים מאושרים כרגע בלי טיפול נוסף למה שאני מקבלת אני רוצה להתחזק בעצמי,לחזור לחיים הרגילים שלי ולא להתעסק במחלה של אבא שלי איך חוזרים לחיים הרגילים שהיו לי לפני לשמחה שלי לחיזוק אני מעדיפה לעבור את זה לבד בלי עזרה של טיפולים אחרים חוץ מהטיפולים שאני מקבלת שהם לא טיפולים פסיכולוגים אלא רק מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אצל הרופא משפחה אשמח לעצה בבקשה בלי הצעה לטיפול חג שמח

מלי שלום אני מבינה שהמצב מורכב וקשה אני לא יודעת האם אפשר לא לחשוב על המחלה של אביך, אבל אפשר להכניס דברים אחרים נוספים לחיים, לדאוג להיות עסוקה, לדבר עם אנשים, לצאת מהבית לעשות ספורט אפילו משהו כמו לצאת להליכה לחשוב על מה חשוב לך בחיים ולנסות להכניס את הדברים החשובים לחיים, אולי גם לעזור לאבא זה חשוב לך ואז אפשר לעשות גם את זה אבל לא רק את זה. בהצלחה, חג שמח עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש