איך לשפר את מצב הרוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/09/2019 | 12:55 | מאת: גלי

במשך חודש שלם סבלתי מכאבי עיניים דפיקות לב מואצות של חרדה, כאבי ראש ואחרי חודש סוף סוף זה עבר לי. אני מרגישה עייפות יתר ודכדוך כרגע וישנה הרבה אני רוצה לחזור לחיים השמחים שהייתי לפני שזה קרה לי ואשמח עם תוכלי לעזור לי לתת לי עצה איך לשפר את מצב הרוח ולהיות יותר שמחה ואנרגטית אני רוצה לחזור לעצמי שנה טובה וחג שמח

גלי שלום הדבר הכי חשוב זה להיות עסוקה, לתכנן לוז, לעשות ספורט ולפגוש חברים בנוסף עבודה על החשיבה, כל יום לרשום 3 דברים טובים שהיו במשך היום גם דברים קטנים, לשים לב לחיובי. שנה טובה

מנהל פורום שווה לכל נפש