איך להתמודד עם חרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/09/2019 | 14:57 | מאת: רינת

היי עירית. כמו שאת יודעת אני לא מטופלת במסגרת כזו או אחרת רק אצל רופאת משפחה,והיא לאט לאט מורידה לי כדור. אני בחרדות בגלל שהיא הורידה לי עוד כדור מה אני יכולה לעשות כדי להסיח את עצמי מהחרדה יש לי דפיקות לב מהירות עם אפשר עצה לא דרך טיפול אלא עצה יותר מעשית תודה

רינת שלום יכול להיות שכדאי להוריד את הכדור בקצב איטי יותר למשל כל פעם להוריד רבע כדור בנוסף חשוב להיות עסוקה ולעשות ספורט למרות שיש דופק מהיר, וגם למצוא משפט שמחזק אותך, שאת יכולה להתמודד שהדופק המהיר הוא רק סימפטום של חרדה ולא מסוכן. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש