איך לשפר את מצב הרוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/07/2019 | 11:23 | מאת: יעל

שלום רב. רציתי לשאול איך אפשר לשפר את מצב הרוח שהוא יורד לי,אני בת 52 יכול להיות שזה נובע מהגיל אני עשיתי בדיקות וכל הבדיקות תקינות אשמח מבחינה מעשית איך לשפר את מצב הרוח שהוא יורד לי זה חשוב לי מאד אני ממש מודה לך יום נפלא

יעל שלום יש מספר דברים שאת יכולה לעשות, להיות עסוקה לתכנן מראש דברים שאת יכולה לעשות, קשר עם אנשים, ספורט עבודה על דפוסי חשיבה בעזרת הספר בוחרים להרגיש טוב, נכתב על ידי דויד ברנס בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש