בעייה אחרי סקס

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/07/2019 | 13:52 | מאת: ערן

יש אצלי בעייה של שאחרי אני עושה סקס אז יש כמה תופעות שקורות אחרי זה - כושר הזכרון/תפיסה יורד וקשה לי לזכור דברים חדשים וגם הבטחון העצמי בירידה ויש הרגשה כללית רעה וזה נמשך מהתקופה שהייתי נער ורוצה לדעת מה עושים ואיך אפשר להתגבר על זה ?

ערן שלום אני מבינה שזה מטריד אותך, אבל אני לא מבינה איך זה קשור לסקס, אולי אתה עושה את הקשר הזה אולי משהו גורם לך לא להיות מרוצה אחרי סקס, והשאלה הכי חשובה היא כמה זמן אחרי סקס הסימפטומים האלה נמשכים? אם זה קצר אז אפשר אולי לקבל את זה אם זה נמשך אז כדאי לבדוק מה קורה ולמה זה קשור בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש