פיתרון לקום בבוקר .

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/07/2019 | 21:14 | מאת: אייל

בחודשיים האחרונים ..הצלחתי להפחית מינו ן כמובן יחד עם הרופא כ 100 מ"ג לפונקס .. מה שמעניין זה שאין כמעט שיפור או שינוי בנושא העייפות והקימה שלי בבוקר . כלומר עדיין מתקרשה לצאת מהמיטה . ישן עמוק מאוד . למרות הכל אני כן מגיע לעבודה אך גם מתעייף מאוד מהר כך שאין לי זמן ופמנאי וכוחות להמ שך הדברים בחיים ובדירה . שמחתי לשתף ולקבל עצה פיתרון תוד

אייל שלום אני מבינה שקשה לך אבל אתה מצליח לקום בבוקר ולתפקד וללכת לעבודה וזה מצויין כדאי לך לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה, זה עשוי לתת אנרגיה והרגשה טובה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש