מחשבות ורגשות שליליים בשעות הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/07/2019 | 10:57 | מאת: אפרת

רציתי להתייעץ לגבי אפשרויות להרגיש טוב בערב. מה ניתן לעשות עם מחשבות ורגשות שליליים בערב הם פשוט עולים לי לראש "מורידה לי את המוטיבציה והאנרגיה",תחושות פיזיות של עייפות ועצבות. בשאר היום אני מרגישה מצויין.

אפרת שלום יש כמה דברים שניתן לעשות לשנות את ההתייחסות שלך למחשבות, מחשבות הם רק מחשבות אם לא נותנים להם כוח הם ישפיעו פחות בנוסף כדאי לתכנן משהו לעשות בערב להיות עסוקה במשהו שנעים לך וגם קשור לקשר עם אנשים ולעשות ספורט בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש