הסחת דעת להתנתק מהפייסבוק ואינסטגרם

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/06/2019 | 09:12 | מאת: דנית

שלום עירית. אני בת 22 יש לי בעיה שאני מכורה לפייסבוק ואינסטגרם. עם אני שולחת תמונות או סרטונים לא עושים לי לייקים ואני מדוכדכת מזה.זה נשמע מוזר שאני כותבת כזה דבר אבל אני ממש רוצה להתנתק מהאובססיה הזאת ומחפשת אלטרנטיבות כדי לא לגשת הרבה לפייסבוק ולאינסטגרם זה מכניס אותי לדכדוך אשמח לעצה ממך מה לעשות ממש תודה רבה עם תעזרי לי

דנית שלום זה כמו כל התמכרות צריך להגביל את השימוש המסכים למרות שזה קשה ממש לשים את הטלפון בצד לצאת בלי הטלפון או מסך אחר, בהתחלה לזמן קצר וכל פעם להאריך, לדעת שזה קשה אבל כדאי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש