יש חיה כזו מטפל אטאיסט?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/06/2019 | 22:38 | מאת: משה משה

שלום, אני מחפש מטפל אטאיסט באזור ראשון לציון. בפעם האחרונה שהייתי בטיפול נושא הקיימות עלה ותשובות שכוללים את אלוהים הורידו את כל הקרדיט בעני שהיה למטפלת יש חיה כזו מטפל (ז) אטאיסט בראשון לציון?

משה שלום זאת שאלה מעניינת, יש מטפל חילוני אולי יש גם אוטיסטים אבל זה לא נראה לי צריך להיות הנושא, מטפל צריך להבין אותך ואם הוא קצת מפספס שכן גם מטפלים הם בני אדם וזה קורה רצוי לדבר על זה ולהגיד מה הציפיות שלך ומה מפריע לך אני מעריכה מטופלים שאומרים לי דברים כאלה ואני חושבת שזה בסיס טוב לעבודה משותפת. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש