הבדל בין דיכאון חולף לדיכאון בכלל יותר עמוק

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/05/2019 | 14:25 | מאת: תמר

אני בדיכאון כמה ימים ללא טיפול כדורים ודברים כאלה. מה ההבדל בין דיכאון חולף לדיכאון בכלל? כמובן שאשמח לכל המלצה מה לעשות ברגעים כאלה?

תמר שלום אבחנה של דכאון היא רק אם הסימפטומים נמשכים לפחות שבועיים, דבר נוסף חשוב הוא עוצמת הדיברות הכי חשוב לשמור על תפקוד רגיל גם אם זה קשה והדבר הנוסף הוא חשיבה מסתגלת, ניתן לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב אם זה לא עוזר אז צריך טיפול תרופתי או פסיכולוגי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש