מחפשת לעזור לעצמי בדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/03/2019 | 12:46 | מאת: לימור

שלום רב. אני מחפשת התמודדויות כדי לעזור לעצמי בדיכאון לבד. רציתי לציין שאני מטופלת רק תרופתית. בזמן האחרון אני חווה דיכאון קל לא קשה מין משבר רגשי ואני לא רוצה להיות מרירה אני רוצה לחזור לשמחה

לימור שלום הדבר הראשון הוא להיות עסוקה, לעשות תכנון של לוז, לשים לב שיהיו בו גם דברים חשובים וגם מהנים אפשר לעבוד על חשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב כל ערב לרשום 3 דברים שהיו טובים במשך היום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש