זרקו אותי לכלבים במסגרת בה הייתי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/03/2019 | 10:13 | מאת: חסויה

לפני שנה משרד הבריאות ובטיפולים בה טופלתי קבעו שאני לא צריכה יותר להמשיך בטיפולים ובמסגרת פניתי לפני חצי שנה לקבלת טיפול מחדש ולקבלת סל שיקום משרד הבריאות לא מאשר לי לחזור לטיפולים ולא מאשר לי לסל שיקום פניתי לקופת חולים וכלום. בעקבות זה גם חברתית החברים עזבו אותי אני לא יודעת עם מחרימים אותי או לא אבל זה הרגשה המשפחה גם ככה מתנגדת שאחזור לכל זה אני עצבנית וגם רבה עם ההורים שלי אני יודעת שהם יודעים שאני יכולה לעזור לעצמי לבד אבל מצד שני אני פגועה גם מהחברים וגם מהיחס של משרד הבריאות לא רוצים לחדש לי לא את הסל שיקום ולא טיפולים למרות שפניתי עוד פעם החיים שלי אומנם לא רעים מצד אחד אבל מצד שני אני בודדה חברתית כל החברים ניתקו איתי את הקשר בנוסף קמתי בבוקר עם ריב עם ההורים שלי הרגשה שהם תיכננו איתם את זה אני רוצה לחדש את המצב רוח ולחיות חיים רגילים ושמחים למרות שהעדיפו ולא אחזור איך אני יכולה לשפר את המצב רוח ולא להיכנס לעימותים עם ההורים שלי עימותים לא פיזיים חס וחלילה אלא ריב בצעקות איך להרגיש טוב ולחדש את הערך העצמי שלי אני מרגישה שהערך העצמי שלי נמוך האם תוכלי לעזור לי ולייעץ לי? איך אני יכולה לשפר את המצב רוח ולחזור לעצמי? אני מרגישה עצבנית מהכול ממש תודה

02/03/2019 | 10:31 | מאת: חסויה

אני מלאת עצבים על ההורים שלי במקום להבין אותי עם רבים איתי לא מספיק שלא רוצים להחזיר לי את הסל שיקום ולחזור למסגרת אני יושבת בבית עצבנית לפחות בבקשה תעזרי לי איך לחזור לעצמי לשמחה ולשפר את המצב רוח ממש תודה

שלום אני מבינה שאת רוצה חיים יותר טובים למרות שהחיים שלך בסדר. חשוב מאד להיות עסוקים במשהו , עבודה , התנדבות אולי ללמוד משהו, לעשות ספורט. אני לא מבינה למה סל שיקום לא נותן לך שירותים אולי כדאי לשאול אותם מה הסיבה ואז לבדוק האם ניתן לשנות את זה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש