לא יודעת מה לעשות עם החוסר מוטיבציה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/02/2019 | 18:44 | מאת: לילך

שלום עירית נעים מאד, בת 29 מהצפון אני דיי מבולבלת לאחרונה ולא ממש עם מוטיבציה אני תקופה של חצי שנה ללא עבודה, ואני מרגישה כבר עצלות מסויימת... אין לי אנרגיה ולא מעוניינת בטיפול לא יודעת איך לצאת מהבועה. אשמח עם תעזרי לי אשמח למענה.

לילך שלום אני חושבת שטיפות התנהגותי קוגניטיבי יכול לעזור לך, בנתיים חשוב שתתכנני סדר יום, מאחר וכאשר את לא עסוקה יש ירידה של מוטיבציה, האם את מחפשת עבודה? אולי את יכולה ללמוד משהו שיאפשר לך למצוא עבודה כדאי גם לעשות ספורט אפילו כמו הליכה או ריצה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש