כלים למלא את הזמן כדי שלא יהיה חרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/02/2019 | 23:09 | מאת: לירון

אימא שלי מאוד חולה והיא בעצמה סובלת מדיכאון אני גרה אצל הוריי גם אבא שלי לא במיטבו אני מחפשת כלים למלא את הזמן בנוסף לטיפול כדי לא לשקוע בחרדות אובססיביות שחס וחלילה יקרה להורים שלי משהו זה הדבר הכי מפחיד

18/02/2019 | 23:11 | מאת: לירון

אני ממש חרדה בגללם לפעמים יש עצבים ביניהם או הם יושבים בסלון ולא מדברים יושבים בדיכאון אין לי כרגע איפה לגור אני כן מעוניינת כרגע להמשיך לגור בבית למרות כל זה ואין לי איך להסיח את הדעת מהחרדות והאובססיות לגביהם

18/02/2019 | 23:13 | מאת: לירון

אין לי כל כך חברים ולא תמיד יוצא לי להיפגש עם חבר או חברה אני די לבד

לירון שלום להערכתי את יכולה למלא את הזמן בדברים שאת אוהבת, גם רצוי לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה. אי אפשר להימנע לגמרי מהמחשבה שמשהו עלול לקרות, אבל כדאי לך להיות עסוקה, וגם להיות בקשר עם אנשים בהצלחה עירית

18/02/2019 | 23:48 | מאת: לירון

מכל הלב

מנהל פורום שווה לכל נפש