אבא חולה מאוד ואני רוצה להחזיר את המצב רוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/02/2019 | 18:38 | מאת: חן

אבא שלי חולה אלצהיימר הוא דיי אלים היום היה לי ויכוח איתו והוא היה אלים כלפיי אחר כך זה נרגע. זה מכניס אותי לחרדות ואני לא רוצה ללכת לטיפול אני הייתי בטיפולים נפשיים זה לא עזר לי הייתי דווקא שמחה לעצה שלך איך אני יכולה להחזיר את המצב רוח שלי למרות מה שקרה בלי טיפולים הטיפולים לא יעזרו לי ככה החיים שלי בסדר גמור. אשמח לעצה שלך בלבד עם תסכימי תודה מכל הלב

חן שלום לדעתי מאחר ואבא שלך חולה באלצהיימר אין טעם להתוכח איתו, ברור לי שזה קשה לפעמים אבל כנראה הויכוח חסר טעם לכן כדאי להתרחק כאשר משהו לא נראה לך ובודאי כאשר יש סימני אלימות צריך להתרחק עד שהוא ירגע. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש