איך מעלים את התפקוד בהדרגה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/02/2019 | 19:26 | מאת: נילי

שבוע טוב. המון זמן שחשתי חוסר מוטיבציה וירידה בתפקוד. סבלתי מדיכאון ואני התאוששתי היום אני רוצה לעלות את רמת התפקוד בהדרגה הבעיה שאני עושה באובססיה דברים שעשיתי בעבר וגם יוצאת הרבה באובססיה מהבית עקב זה זה מכניס אותי לעייפות לשינה מרובה בערב. אני נאבקת עם עצמי בהעלאת התפקוד כמו ספורט,חברים תחביבים וכו' יש לך עצה איך אני יכולה לעלות את התפקוד בהדרגה? כי זה מכניס אותי ללחץ נפשי אני לא רגועה עם עצמי אני עושה הכול באובססיה.,

נילי שלום כשאנחנו רוצים לעשות שינוי לעיתים אנחנו הולכים מדי הקיצוניות לכוון הנגדי, ובהדרגה אנחנו מוצאים את האמצע או מה שיותר מתאים לנו. את יכולה לתכנן את סדר היום מראש כך שגם תעלי את התפקוד אבל לא תגזימי, תכניסי קודם את הדברים הכי חשובים ואחר כך עת האחרים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש