זוגיות והפרעת אישיות גבולית / בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/02/2019 | 02:27 | מאת: עמי

הלוואי שזה היה כך פשוט ואפשרי אינך מבינה את חומרת העניין אני נפלתי עם חולת נפש היא מאיימת עליי שאם אעזוב אותה היא תתאבד או תתאשפז ותתנקם בי כל חייה וכל השנתיים ששכבתי איתה כדבריה אשלם ביוקר והיא תגיש תלונה כוזבת שאנסתי אותה ושהיכתי אותה היא מתריעה בפניי שעליי להתחתן איתה כי היא לא יכולה לסבול את המחשבה על פרידה אחרי שנתיים שהשקיעה בי כדבריה ושניצלתי אותה זה רק מקצת הדברים שעליי להתמודד איתה לכן זה נגרר כבר שנתיים רק מפני שאני דוחה את הקץ ורוצה עוד יום של חמצן ושקט ללא הר געש בחיי פשוט אובד עצות נפלתי עם חולת נפש ומופרעת אישיות שהיא מסוגלת לעשות הכל ולהקריב הכל מלבד לא להיות לבד ולהרגיש נורמאלית ונשואה ולעשות ילד אך היא אינה מבינה שהחיים איתה זה סיוט וכאוס מוחלט ורכבת הרים מסחררת פעם מטה פעם למעלה לא ידעתי שהיא חולה בנפשה בהתחלה חודשים ראשונים היו בסדר ורק בהמשך התחלתי להבין שיש לי עסק עם מופרעת והיום לאחר שנתיים אני כלוא ללא מוצא האופציה היחידה שיש לי זה לברוח לחו"ל S.o.s

עמי שלום האם היא בטיפול ? האם אתה בקשר עם המשפחה שלה? אני מבינה שאתה ממש מאויים, אבל ככל שתמשוך את זה זה רק יהיה יותר גרוע, צריך לחפש תמיכה ולא להיות לבד עם המצב הזה, אתה צריך לשתף חבר, בן משפחה וגם לדבר עם משהו ממשפחתה

06/02/2019 | 14:33 | מאת: עמי

למשפחתה אין שום שליטה עליה מדובר באשה בגיל 33 ואנוכי 35 אכן המצב עגום ואיני רואה כל סיכוי לפתח מילוט בכל אופן תודה על הייעוץ

מנהל פורום שווה לכל נפש